Med Snapchats nyeste funktion, Discover, kan du hos tolv udvalgte medier swipe dig igennem dagens vigtigste historier.

 Fra National Geographic og CNN til Cosmopolitan og MTV… de tolv udvalgte medier hos Snapchat Discover spænder vidt og dækker nyhedsspektret fra alle vinkler.

Funktionen blev introduceret i slutningen af januar og er en helt ny funktion ved Snapchat, der ellers er mest kendt som den app, hvor du kan sende mere eller mindre lødige billeder af dig selv til dine venner. Billederne slettes efter visning, hvorfor de mindre lødige billeder siges at være stærkt overrepræsenteret på appen.

En fast døgnrytme

På sociale medier som Facebook og Twitter er det algoritmer og popularitet, der er afgørende for hvilke historier, der dukker op i vores nyhedsfeed. På Snapchat Discover er det udelukkende redaktørerne på de tolv medier, som bestemmer, hvilke historier du skal præsenteres for. Ikke likes og delinger.

Historierne er tilgængelige i 24 timer, hvorefter nye historier uploades. Der er ingen mulighed for at reposte historierne fra Discover eller på anden måde kommentere og interagere. Discover har således flere fællestræk med gammeldags printmedier, der giver os dagens vigtigste nyheder i en færdigredigeret pakke.

Discover er ikke et medie, der egner sig til brugere, der vil følge med i breaking news. Nogle brugere vil måske derfor finde udvalget af historier begrænset og forældet, sammenlignet med et medie som Twitter, hvor du hele tiden kan holde dig opdateret på strejken blandt piloterne hos Norweigan, konflikten mellem DBU og landsholdsspillerne eller hvem der ryger ud af X-Factor.

Tap og swipe

Discover er, som resten af Snapchats funktioner, let at bruge og navigere i. Tap på ét af de tolv medier for at åbne det, swipe mod venstre for at browse i historierne, og swipe op på en historie for at læse og se mere.

Discover er et godt medie når du står ved busstoppet eller venter på din ven ved biografen. Det er korte historier med stor visuel appeal og hvert medie poster i gennemsnit fem historier om dagen.

Fremtiden for Discover er svær at spå om. Fortsætter funktionen sin popularitet hos brugerne, er det dog sikkert, at der vil blive stor konkurrence blandt medier, om en plads blandt de tolv udvalgte hos Snapchat.

Tjekliste for sociale medier

Målret dine opslag med disse 7 hurtige skrivetips

Vi sender kun værdi – intet uønsket. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik. Powered by ConvertKit
Hej – godt at se dig igen 🙂 Vidste du at vi også laver kurser?