Mød We:Social

We:Social er ikke din sædvanlige sociale medie sparringspartner. Udover at være specialister i at formidle din virksomheds historier og værdier på de sociale medier, laver vi også nyhedsbreve, blogs og online tekster til f.eks. websites.

Trænger du til inspiration til dagligdagens opdateringer eller vil du gerne lære mere om de sociale medier, ingen af os længere kan undvære i vores markedsføring? Så kom også forbi. Vi afholder kurser og workshops i brug af sociale medier som inspiration eller som en forretningsændrende faktor i jeres markedsføring.

Dem som We:Social ikke kunne klare sig uden

Tina Steen Jensen
Tina Steen JensenSocial medie marketing specialist
Tina er ildsjælen, der altid brænder for at se resultater for det arbejde, hun kaster sig ud i.

Jeg tror på et knaldgodt relevant indhold og på et effektivt og levende sprog, der rammer målgruppen præcist.
Med en fortid som skuespiller og en kommunikationsuddannelse i bagagen er jeg både kreativ og strategisk. Og så elsker jeg at boltre mig på de sociale medier.

Erik Back
Erik BackEkspert i blogging
Erik har skrevet siden han var 7 år. Siden 2008 har han blogget og er blevet et kendt navn online. I 2016 blev han udnævnt til ekspert i blogging af Thomas Bigum.

Erik har sin egen blog hvor han hjælper med at målrettet din indsats online – http://erikback.com

Erik er uddannet cand.merc. (strategi og ledelse) fra Handelshøjskolen i Aarhus (nu Aarhus Universitet). Derudover har han læst Filosofi i Aarhus og Russisk ved Moskva Statsuniversitet i Rusland. Han har i mange år fulgt ivrigt med i de sociale medier, ikke mindst i udlandet.

Vores glade kunder

Tjekliste for sociale medier

Målret dine opslag med disse 7 hurtige skrivetips

Vi sender kun værdi – intet uønsket. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik. Powered by ConvertKit
Hej – godt at se dig igen 🙂 Vidste du at vi også laver kurser?